Skip to main content

Røgudluftning for erhvervslivet


Hos City Elektrikeren A/S har vi specialiseret os inden for B2B-opgaver for erhvervslivet. Det betyder, at vi løser mange forskelligartede el-opgaver for blandt andet boligforeninger, offentlige institutioner og forskellige typer erhverv i Glostrup, København og Storkøbenhavn. Vi har blandt andet specialiseret os inden for røgudluftning, og vi varetager gerne hele entreprisen.

Uanset hvilken opgave vi udfører for vores kunder, arbejder vi altid ud fra tre nøgleord, som er:

  1. Kvalitet
  2. Sikkerhed
  3. Overholdelse af aftalerne

Vi tilbyder opsætning af en røgopluk til konkurrencedygtige priser med stor grundighed og professionalisme, således at du får en løsning, som du kan være helt tryg ved virker, som den skal.

Sikring af indtrængningsveje i forbindelse med røgudvikling og brand

Med røgopluk er der mulighed for at udlufte brandvæsenets indtrængningsveje for røg, således at brandvæsenet har let adgang til området og dermed kan slukke branden hurtigere, end hvad der ellers vil være tilfældet.

Røgopluk i trappeopgange

Røgudluftning er særligt nødvendigt i trappeopgangene, som brandvæsenet typisk anvender i forbindelse med indtrængning i en brændende bygning. Røgventilation af trappeopgangen kan ske ved en særlig røgopluk, der bliver monteret øverst i rummet. Denne oplukker vil blive aktiveret, når der opstår et tæt tryk ved indgangsdøren i stueetagen.

Indhent et uforpligtende tilbud på røgudluftning

Vi lægger vægt på et godt samarbejde gennem en ærlig dialog. Ønsker du en pris på røgudluftning, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud, og vi står også til rådighed, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du har brug for yderligere information.

VI KAN HJÆLPE
SKRIV TIL OS