Skip to main content

Energioptimering af bygninger


Kunne du tænke dig at energioptimere din boligforening eller dine virksomhedslokaler? Så står vi hos City Elektrikeren A/S klar til at hjælpe dig. Vi har mange års erfaring inden for energioptimering af bygninger, som vi udfører for kunder i Glostrup, København og Storkøbenhavn.

Fælles for vores kunder er, at de alle sammen har et CVR-nummer. Vi har valgt at specialisere os inden for løsninger til erhvervslivet, offentlige institutioner og boligforeninger, og vi har blandt andet foretaget energirenovering af hospitaler, rådhuse, børneinstitutioner og boligforeninger.

Vi tager hånd om hele entreprisen

En energioptimering af en bygning er ofte en større opgave, og derfor er vi det rette valg, hvis du har brug for energirenovering af dine erhvervslokaler. I løbet af årene har vi arbejdet med større og mindre byggesager, og vi fungerer som underentreprenør for flere af de førende hovedentreprenører i landet.

Det betyder, at vi kan varetage hele entreprisen i forbindelse med en energioptimering, og vi kan både varetage fagentrepriser og mindre hovedentrepriser.

Vi lægger stor vægt på, at alt vores arbejde bliver udført med et højt fokus på sikkerhed og kvalitet, og samtidig lægger vi vægt på altid at overholde vores aftaler. Vi udfører arbejdet med stor grundighed og professionalisme, og vi er altid meget fleksible. Samtidig er det vigtigt for os at have en ærlig dialog med vores kunder omkring opgavens kompleksitet og omfang, og det gælder naturligvis også i forbindelse med energirenovering.

Hvad koster energirenovering?

Hvor meget en energirenovering koster afhænger helt konkret af, hvilke tiltag der er nødvendige for at energioptimere bygningen. Derfor udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud på lige netop den energioptimering, som er nødvendig i forhold til lige netop din bygning.

Kontakt os og hør mere om mulighederne med en energioptimering

Ønsker du at høre mere om mulighederne i forbindelse med en energioptimering, har du brug for kompetent energirådgivning, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave, hører vi gerne fra dig.

Vi er medlem af TEKNIQ og udfører altid kvalitetsarbejde.

VI KAN HJÆLPE
SKRIV TIL OS