Skip to main content

El-tjek for boligforeninger og virksomheder


Skal du have foretaget et el-tjek af lejlighederne i din boligforening eller i din virksomhed, og leder du efter en elinstallatør, der kan hjælpe dig? Så er du kommet til det rette firma. Hos City Elektrikeren A/S udfører vi udelukkende el-syn for boligforeninger og forskellige former for erhverv. Vi holder til i Glostrup, og vi udfører derfor el-eftersyn for kunder i København og Storkøbenhavn.

Når du vælger at lade os stå for el-tjek af en lejlighed i din boligforening eller i dine virksomhedslokaler, så kan du forvente at få udført et grundigt eftersyn. I vores virksomhed arbejder vi ud fra nøgleord som sikkerhed, kvalitet og overholdelse af vores aftaler. Det er alt sammen noget, vi har et stort fokus på at leve op til, når vi udfører el-syn og andre former for el-service hos vores kunder.

Hvad koster et el-tjek?

Hvor meget det koster at få udført et el-tjek af vores firma afhænger af flere forskellige faktorer. Vores priser afhænger nemlig blandt andet af, hvor mange lejligheder eller virksomhedslokaler vi skal tjekke elinstallationerne i, og hvor mange kvadratmeter samt elektriske installationer vi skal gennemgå.

Hvis du kunne tænke dig en pris på lige netop din opgave, udarbejder vi derfor gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på et el-syn

Har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på et el-syn af dine lokaler, er du velkommen til at kontakte os.

Et eftersyn af de elektriske installationer bliver altid udført af en erfaren og faguddannet elektriker, der lægger vægt på professionalisme, grundighed og høj kvalitet. Vi stræber altid efter at have et godt samarbejde med vores kunder, og derfor prioriterer vi en ærlig dialog undervejs højt.

Bestil en elektriker
Vælg et tidspunkt, der passer dig

Bestil en elektriker hos City Elektrikeren til el-service. Vælg en dato der passer dig og udfyld kontaktfelterne.

Vi tager kun imod henvendelser 14 dage frem

Hvornår skal du bruge en elektriker?