EL-SERVICE omkring KøbenhavnServicering af de elektriske installationer er vigtigt for at opnå så høje oppetider som muligt. Sidder du som ansvarlig for produktionen i en virksomhed, eller er du for eksempel ansvarlig for elektriciteten i en større boligforening, så ved du alt for godt, hvad det betyder, hvis netværket ikke fungerer optimalt.

Indgår I en serviceaftale med CITY ELEKTRIKEREN A/S om servicering af jeres el-installationer, er du et godt skridt nærmere en garanti for, at du ikke kommer til at opleve produktionsstop eller utilfredshed blandt beboerne i de ejendomme, du er ansvarlig for.

CITY ELEKTRIKEREN A/S’ arbejdsområde dækker primært området omkring København, Roskilde og Køge. Modsat mange af vores konkurrenter har vi valgt at specialisere os. Vi mener, at det er den bedste måde, hvorpå vi kan sikre vores kunder tilstrækkelig høj service og ekspertise. Vi arbejder derfor udelukkende for professionelle kunder i Business-2-Business segmentet.

Vi oplever, at CITY ELEKTRIKEREN A/S’ erfaring, kombineret med medarbejdernes høje kompetencer og faglige kunnen, er med til at sikre de høje oppetider, og det er ofte også medvirkende til at identificere forbedringspotentiale i virksomhedens eller ejendommens tavler.

Vi servicerer virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner
Vi servicerer allerede en række virksomheder og offentlige institutioner. På faste tidspunkter får vores kunder besøg af en elektriker, og vi er derfor ofte på forkant, når de elektriske installationer er ved at være nedslidte. Er uheldet ude, og jeres installationer strejker af den ene eller anden grund, kan vi hurtigt komme frem med de rette professionelle kompetencer. På den måde kan I hurtigst muligt igen producere optimalt.

Kommunikation er et vigtigt parameter i at levere en god, professionel service. Vi bestræber os på korte kommunikationsveje med fagligt uddannet personale, der er vant til at arbejde selvstændigt, uanset hvilken arbejdsplads eller forening de servicerer. Montørene har alle erfaring med selvstændig planlægning af arbejdsdagen, ud fra de aftaler I indgår med CITY ELEKTRIKEREN A/S.

Kontakt og tilbud
Er du interesseret i at få fast service på el-arbejde, så ring til os på 38 28 28 07. Vi tager en snak om, hvad I har brug for i jeres virksomhed. Vil du hellere skrive, er du velkommen til at udfylde kontaktformularen, og vi vil besvare den hurtigst muligt.