Offentligt byggeri

Vi gennem årene udført el-installationer i mange offentlige bygninger, lige fra børneinstitutioner og hospitaler til rådhuse og diverse ministerier.

Vi tager ansvar for jeres løsninger:

Hos City Elektrikeren arbejder vi målrettet på opgaven, og vi tager ansvar for tidsplaner og koordineringen, så vores tilstedeværelse og arbejdet påvirker brugerne og medarbejderne mindst mulig.

Kvaliteten vil aldrig blive nedprioriteret hos City Elektrikeren. Alle offentlige byggeprojekter lever op til forventninger samt de stillede krav. Vi er medlem af TEKNIQ, som er arbejdsgiver- og erhvervsorganisation for installationsbranchen. TEKNIQ er samtidig en del af Dansk Arbejdsgiverforening.

I vores arbejde er overholdelse af tidsplaner en meget høj prioritet, og vi ser altid meget løsningsorienteret på opgaverne, så alle parter er positive i processen, og samarbejder om at løse eventuelle besværligheder i processen.

Endvidere er kommunikation også et vigtigt element af arbejdsprocessen, og derfor bestræber vi os på at opnå så kort kommunikationsvej som muligt. Vores medarbejdere er meget serviceorienterede og selvstændigt arbejdende. Vores montører kommunikerer og planlægger meget selvstændigt, ud fra de aftaler der er indgået.
Vi vil meget gerne hjælpe med både mindre og større opgaver inden for det offentlige byggeri. Ved enhver opgave tager vi udgangspunkt i jeres konkrete behov. Vi har montører med en bred faglig viden og mange års erfaring inden for el-branchen.

Kontakt os

Er du interesseret i at få et godt tilbud på løsning af el-arbejde, så ring til os på 38 28 28 07. Vi kan så tage en snak om hvad I har brug for i jeres virksomhed. Du kan også sende os en mail, og vi vil besvare den hurtigst muligt.