Har du brug for hjælp?

vi er klar for dig

Erhverv2019-04-10T15:38:27+00:00

Erhvervselektriker

Har du brug en el-installatør i Glostrup, som udfører opgaver i området omkring København, Roskilde og Køge? Så er vi klar til at hjælpe.

City Elektrikeren beskæftiger sig med alt inden for el-installationer til erhvervskunder. Vi tager gerne imod din opgave, vurderer den og ser hvordan vi løser den bedst muligt.

Om City Elektrikeren

Vi har stor erfaring med el-arbejde i større og mindre byggesager, og vi arbejder som underentreprenør for flere af de større hovedentreprenører i Danmark.

Vi udfører entrepriser, mindre hovedentrepriser samt generel service inden for el. Vi prioriterer overholdelse af tidsplaner og aftaler. Vi ser altid meget løsningsorienteret på opgaverne, så alle parter forbliver positive i processen og samarbejder om at løse de eventuelle besværligheder, som kan dukke op under processen.

Vores medlemskab af TEKNIQ er et naturligt valg for os, så vi kan blive holdt opdateret om nyheder og ændringer i branchen.

Tæt dialog er vigtigt

For os er kommunikation en meget vigtig del af vores arbejde, og vi bestræber os på at få så kort kommunikationsvej som muligt.

Vores medarbejdere er meget serviceorienterede og selvstændigt arbejdende. Vores montører kommunikerer og planlægger meget selv ud fra de aftaler, der er indgået.

Vi vil meget gerne hjælpe med både mindre og større opgaver og tager udgangspunkt i jeres behov. Vi har montører med en bred faglig viden og mange års erfaring inden for el-branchen.

Kontakt os hvis du vil vide mere

Er du interesseret i at få et godt tilbud på løsning af el-arbejde?

Så ring til os på 38 28 28 07. Vi kan så tage en snak om, hvad I har brug for i jeres virksomhed. Du kan også sende os en mail, og vi vil besvare den hurtigst muligt.