Boligforening

Vi servicerer en del boligforeninger, og sikrer at deres el-installationer altid fungerer optimalt. Derudover har vi god erfaring med planlægning og logistik i forbindelse med større og små renoveringsopgaver i boligforeninger.

Vi påtager os gerne det fulde ansvar for koordinering af opgaverne, varslinger, aftaler med viceværter samt beboerne. Vi sørger for, at vores tilstedeværelse og arbejde generer beboerne mindst muligt. Tidsplaner og overholdelse af tidsplaner er meget vigtigt i vores tilgang til opgaveløsningen, og vi ser altid meget løsningsorienteret på opgaverne. På den måde sikrer vi at alle parter er positive i processen og samarbejder, om at løse eventuelle besværligheder undervejs. Vi har montører med en bred faglig viden og mange års erfaring inden for el-branchen.

Vi renoverer med respekt for arkitekturen

Hos City Elektrikeren ved vi, at det kræver respekt for arkitekturen, når der skal renoveres. Facaden på bygningen skal fremstå i en stil, som passer til byggeriet. Vi har stor erfaring med denne form for nænsom renovering, så vi kan også hjælpe med at renovere jeres boligforening, på en måde som lever op til jeres forventninger.

For os er kommunikation også en meget vigtig del af vores arbejde, og vi bestræber os på korte kommunikationsveje, vores medarbejdere er meget serviceorienterede og selvstændigt arbejdende. Vores montører kommunikerer og planlægger meget selvstændigt, ud fra de aftaler der er indgået. Vi vil meget gerne hjælpe med både mindre og større opgaver. Ved enhver opgave vil vi tage udgangspunkt i jeres behov.

Kontakt os

Er du interesseret i at få et godt tilbud på løsning af el-arbejde, så ring til os på 38 28 28 07. Vi kan så tage en snak om hvad I har brug for i jeres virksomhed. Du kan også sende os en mail, og vi vil besvare den hurtigst muligt.